Produktmeny Forhandler Om Agriscandi Nyheder Kontakt Webbinfo
OM AGRISCANDI
Agriscandi, leverandør av svensk kvalitet til 40 km/tim og højhastighed
Vi markedsfører produkter indenfor landbrugs transporter til gylle og spredning samt håndtering af gylle med pumper og omrørerer. Kvalitets transport tipvogne indenfor korn, rodfrukter, entrepenør m.m. som f.ex. almindelige tipvogne, skovvogne skifteladsystem og containerkrogvogne. Alt som enkle enheder eller i et stort system. Vi markedsfører også de tilbehør som kan hænge sammen til kraftfulde transporter som frontlæsser-entrepenørmaskiner med redskaber som skovle, stengrebe-sorteringsgrebe mm for mulighed at køre på landsbyveje som naturligtvist er planet med vores vejhøvl. 
Svenske kvalitets produkter med produktnavne som STAR, HILL, METSJØ og VRETEN.

MULIGHEDERNES SYSTEM MED AgriScandi 

Idéen med at markedsføre landbrugs-entrepenørmaskiner kom til da vi kom ind i EU og at vi fik en bro til Danmark. Samtidigt vidste jeg at STAR gyllevogne METSJØ vogne og VRETEN alle har markedsandele over 50% på den Svenske market og næsten intet salg i Danmark. Vi blev enige om at satse på de Danske forhandlere fordi vi mener at det ikke er viktigt med en importør, men derimod med lokal service som kan tage sig af de daglige opgaver.

Vi ved også at vi har mange 100% professionelle landbrugs/maskinstationer som ser 40km/tim som vigtig, det vil selvfølgeligt stille et helt andet krav på kvaliteten på maskinerne og måske ikke altid prisen.
Nu har vi været aktive siden 1997 og har forhandlere og gode referenser mange steder over hele Danmark.

Vi snakkes ved eller ses på diverse udstillinger mm

Henrik Åberg
Direktør

Tilbage till Agriscandi